Pünkösdi "eprészkedés" az Agárdi Pálinkafőzdében
Program:
10.00-17.00 h eperlekvár-kóstolás, óránként ingyenes főzdelátogatás, eperlekvár-vásár
11.00-21.00 h ebéd, vacsora az előre rendelt epres menükből
Ételkínálatunk 2011. 06.11-én előzetes bejelentkezés nélkül:
10.00-17.00 h Pálinka korcsolyák: sonkatál, kemencés kenyérlángos, helyben füstölt mangalica ínyencségek, házi kenyérrel, lilahagyma lekvárral, fűszeres zsírvariációk friss kenyérrel, vörösborban pácolt lilahagymával, pálinkában érlelt Bükki sajtválogatás saját készítésű lekvárokkal
Menüajánlataink 2011. 06. 11-én (előzetes bejelentkezés szükséges):
Tavaszi Eper kavalkád
Mangalicasonka , eperkocsonya paprikás-balzsamecettel,
ánizskapros joghurthabbal, leveles saláta
Hideg eperpüré leves, bazsalikomfagylalttal, mandulás puszedli
Tanyasi jérce házi morzsában , rózsaborsos eperszósszal,
kakukkfüves burgonyafánkkal
Friss eper citromfűvel,
eper mousse szomolyai cseresznyepálinkába áztatott babapiskótával, eper juice
Ár: 5.000.- Ft/fő
Pünkösdi Eper varázs
Mangalicasonka ,eperkocsonya paprikás-balzsamecettel,
ánizskapros joghurthabbal, leveles saláta
Hideg eperpüré leves, bazsalikomfagylalttal, mandulás puszedli
Kemencében sült sertésoldalas, chilis epermártással,
rózsaborsos vele sültburgonyával
Friss eper citromfűvel,
eper mousse szomolyai cseresznyepálinkába áztatott babapiskótával ,eper juice
Ár: 6.000.- Ft/fő
Epres menü gyerekeknek:
Hideg eperpüré levesbazsalikomfagylalttal, mandulás puszedlivel
Tanyasi jérce házi morzsában , rózsaborsos eperszósszal, kakukkfüves burgonyafánkkal
Friss eper citromfűvel,eper mousse babapiskótával ,eper juice
Ár: 2.000.- Ft/fő
Vacsorára ajánlott menüsorunk:
Borjú szűz carpacco Tokaji sárgamuskotály törkölypálinkával locsolva, spárgás ruccolával és házi majonézzel
Tokaji sárgamuskotály
Gyógynövénylikőrrel ízesített gyömbéres gyöngytyúkleves korianderes grízgombóccal, zöldség-konfettivel és chili olajjal
Pisztrángfilé Szőlőpálinkával sütve paprikaraguval, zöldborsópürével és vaslapon sült puliszkával
Muskotályos szőlő pálinka
Agárdi rózsaborsos epres jégkása
Szilvapálinkával érlelt kemencés rozé kacsamell barackszósszal és mákolajon pirított burgonya nudlival
Kajszibarack pálinka
Cigánymeggy pálinkával készült csoki mousse, málnás tejpudinggal, és gyümölcssaláta
Bencés meggylikőr
Ár: 12.000.- Ft/fő
(Menürendelés Gehringer Anettnél és Baranyai Gábornál: 06-30-690-6570)
Várjuk szeretettel Pünkösd szombatján is az Agárdi Pálinkafőzdében!