• Gárdony

Agárdi Szüret az Agárdi Pálinkafőzdében

2011.09.15. 09:13
Szeretettel várják a kedves vendégeket az Agárdi Pálinkafőzdében tartandó Agárdi szüretre, melyet a Velencei-tó környéki borpincészetekkel közösen rendeznek. A kerti kemencéknél velencei-tavi halakból készült finomságokkal, a környékbeli borászatok újboraival, és természetesen az Agárdi Pálinkák teljes választékával várják az érdeklődőket! A sporthorgászok rapala-bemutatót tartanak, lesznek ügyességi versenyek, a zenéről a szári Gaudi Buam zenekar gondoskodik. (bővebb info:www.agardipalinka.hu)

Az Agárdi Szüreten részt vesz Agárdról a Csóbor pince és a Simon pincészet, Pázmándról Nagy Gábor pincészete, Velencéről a Dancsó pincészet. A kerti program délelőtt 11-től kezdődik és 21 óráig tart. Zenél a Gaudi Buam Szárról. A vendéglőben séfünk szőlőből és újborból készült gourmet-ételsorral várja az érdeklődőket. A kertben lesz még rapala-bemutató és ügyességi versenyek!

Ételek a kemencéknél:

Harcsa halászlé, sült kárász hagymás burgonyasalátával, ponty tepertő, házi csípős ketchup, Agárdi kemencés kenyérlángos, kemencés szőlőlepény

Italok a kertben:

Velencei-tó környéki újborok és borok a Csóbor, Simon, Dancsó, Nagy Gábor pincészeteitől,  és természetesen Agárdi pálinkák!

Az Agárdi Pálinka Vendéglő kínálata: "Szőlő és újbor"

Velencei tavi fogas tatár,

Ruccolás szőlősaláta,

tökmagvas kenyérsaláta

Rizlinges sültpaprika krémleves, mandulás stanglival

Pirított tanyasi csirke, muskotályos szőlőpálinkás sajtmártás, vargányás rizottó

Báránypaprikás, petrezselymes nudlival, ecetes szőlővel

Kemencés marhasült, vörösboros mártással, kakukkfüves zöldségragu kolozsvári szalonnával

Szőlős túrótorta, pezsgő sabayon, mustfagylalttal

Fel